söndag 29 april 2012

Köket. Före och efter.

Vi valde att behålla gamla stommar. Bytte ut luckor, lådinsatser och bänkskivor. Vi gillade de gamla bänkskivorna men det fanns en del tråkiga skador.
kitchen aid anita wangel virrvarr skålar rice
Resultatet. På köksbänken ser ni min fina Anita Wangel bricka och Kitchen Aid i svart. På kökshyllorna finns bland annat färgglada skålar från Rice. En marmeladburk, Arabia. En karott, Forma Rörstrand.
bänkskiva virrvarr handtag stil 55 habo
Den nya bänkskivan har mönstret virrvarr och eklist. Jag valde enkla handtag i stil 55 (Habos). Minns att vi hade "stil 55 handtag" när jag var barn =), så fina.
Retro 1064 Retro / Eco Wallpaper
Innan såg det ut såhär. Vi har hunnit få upp den nya tapeten. Jag valde: Retro 1064 ur kollektionen Retro / Eco Wallpaper.

4 kommentarer:

 1. Riktigt snyggt!

  SvaraRadera
 2. snyggt. vart skaffade ni bänkskivan?

  SvaraRadera
 3. Tack, båda =).

  Bänkskivan går nog att beställa genom de flesta köksfirmor. Vi beställde både köksluckor och bänkskiva genom en köksfirma, Hedströms kök och fönster i Västerås. Vi är väldigt nöjda, humana priser och väldigt fin service.

  SvaraRadera
 4. Hej! Vilka fina bilder! Håller på och renoverar köket och ska sätta in en virrvarrskiva men kan inte bestämma mig för tjocklek på listen. Hur tjock är den listen du valde - och kommer du i håg vad själva listen heter? Ser väldigt fint ut på bilderna!
  Tack!
  J

  SvaraRadera